SuomeksiEnglish
Taiteilija Jari Antila
TaulutVeistoksetValotaidettaCVYhteystiedotEtusivu

Taulugalleria

Taulujeni materiaali on useimmin puu ja metalli. Puu on aina suomalaisesta havumetsästä. Valmis puulevy veistetään ja polttokäsitellään nopeasti n. 1500 asteen kuumuudessa. Pinnan tuhkamateriaali sidotaan kiinni tai hiotaan pois, näin puun sisäsyyt pehmenevät ja ottavat väriaineen kuultavasti vastaan.

Olen valmis esittelemään teoksiani koti- ja yrityskäynneille ympäri suomea. Taulut ovat myös mahdollista vuokrata! Myös osamaksu ilman korkoa!

Kiinnostavia hetkiä taiteeni parissa.

Pinsiössä 17.12.2009.

Jari Antila

 

Klikkaamalla kuvaa näet taulun isompana.

Lintutaulut

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää tauluja << edellinen  1 Lintutaulut | 2 Lappitaulut | 3 Puutaulut | 4 Metallitaulut  seuraava >>

 
       
Taulut Jari Antila, Kohti määränpäätä Jari Antila, Pääsky Pinsiöstä Jari Antila, Tervasaaren tiira Jari Antila, Metso

Kohti määränpäätä
70 x 90

Pääsky Pinsiöstä
MYYTY
Tervasaarentiira
40 x 50
Metso
MYYTY
Jari Antila, Haukanoksa Jari Antila, Maanäärellä Jari Antila, Ruisrääkkä Jari Antila, Kiutavaaran korppi
Haukanoksa
80 x 100
Maanäärellä
120 x 85
Ruisrääkkä
MYYTY
Kiutavaaran korppi
90 x 60
   
   
  Jari Antila, vapaus Jari Antila, Punajalkaviklo  
  Vapaus
MYYTY
Punajalkaviklo
80 x 70
 

Lehdistö

"Suuret linjat soivatkin Antilalle paremmin, sillä hänen tapansa tehdä taidetta on nopeaa ja raakaa, pikkutarkkaan näpertelyyn hänestä ei ole."
Nokian uutiset 5.7.2010

"Syystuuli tarttuu kuparisen takin liepeeseen ja saa sen väpättämään. Takin yltä maailmaa tarkastelevat puiset kasvot, suojanaan kuparinen silinterihattu. Maanantai-iltana paljastettu patsas on Pinsiöläisen ja Nokialaisen taiteilijan Jari Antilan näkemys Pinsiön paroonista, arvoituksellisesta ja monia tarinoita synnyttäneestä hahmosta"
Nokia uutiset 8.10.2010

"Antilan taidetta on vaikea lokeroida. Taiteen elementtejä ovat puu ja metalli, joita Antila käsittelee erilaisilla vahvoilla maaleilla. Käytän erityyppisiä värejä sen mukaan, kuinka paljon haluan puun näkyvän maalipinnan läpi. Vesiliukoiset värit imeytyvät puuhun, kun taas öljyvärit jäävät aivan pintaan."
Lähde: Hämeenkyrön sanomat 2009

"Etelänmies toi taidettaan lumilinnaan Rukalle. Tampereen kupeessa asuva Antila pakkasi pakettiautoonsa suomalaiselle havupuulle tekemiään maalauksia ja toi ne Kuusamoon. Neljän seinän sisälle taidetta ei kuitenkaan pantu näytille vaan Rukan ydinkeskustaan kolmessa päivässä linkoamalla ja jäädyttämällä valmistuneeseen pyöreään lumilinnaan, jonka seinien vahvuus vaihtelee 70:stä 120 senttiin."
Lähde: Kaleva 2002

"Antila kertoo Reidar Särestöniemen värienkäytön vaikuttaneen häneen suuresti. Työssään Antila luottaa muistiinsa jääneeseen vaikutelmaan ja sattumaan. Tällä tavalla työskennellessä useita töitä menee pilalle; toista samanlaista oli mahdotonta tehdä. Antila käyttää materiaalina hitaasti kasvanutta Lapin kuusta."
Lähde: Ruoveden sanomat

       

 

- © Jari Antila 2011 -